Med včerajšnjo vožnjo na Bled sem presenečeno ugotavljal, da letos na ovalu tekaškega kroga še nisem naredil. Še dodaten razlog torej, da z desetko nadoknadim zamujeno. Vseeno, na tole 10ko sem bil mentalno naštelan že mesece...Kar se mora, ni težko
V družbi je fajn laufat. Slab ducat nas je blo že ob 6h na štartu. Pa še vreme se je naredilo, zrak je bil svež. Prvi štirje krogi so minili kot bi mignil. Na progi ni bilo gužve, le par račjih družinic in nekaj Japoncev, zato smo lahko tekli v skupinah in debatirali...
V petem krogu smo bili že raztreseni po celem ovalu; mimogrede sem zapažal zmeraj nove face tudi okrog okrepčevalnice. Polovico smo skupaj z Mony in Sawyerjem zaokrožili skupaj - dotlej sem uspel ohraniti dobro razploženje. Na postaji se pogoltnil koktejl župe, vode, kokakole in pira in se sam znašel v šestem ovalu. Utrujenost me je začela tiščati k tlom, posamezni detajli kroga pa so mi začeli presedati - cestni zavoji v Zaki, oster pesek po Vilo, vedno bolj strm vzpon pri kopališču...
V sedmem sem dobil Joža na pete, naprej pa sem ga poskušal držat, ker je v dvoje lažje. Pa še obvoz mimo Riklija mi je pokazal, kar se je izkazalo za bolj humano izbiro proge v zadnjih krogih. Kot po naključju sam za spremstvo v naslednjih dveh dobil iomejca. Sedaj so ble čakre res že odprte

, podlaga pa vedno bolj trda..Tulež v startno ciljnem prostoru mi je v zadnjih krogih res zbrisal trpeči izraz z obraza
Renata kot časomerilka in Tedi kot šef okrepčevalnice sta skupaj z ostalimi opravila odlično delo. Pa še neverjetna udeležba, o kteri je pisal že Joža - prihajati v cilj je bilo vsakič znova vznemirljivo in ganljivo. Tinči me je dodatno pobodrila pred zadnjim krogom, ko sem odvrgel Feelmaxe in zaokrožil zgodbo bos. Zdaj bi prišel v cilj tudi po kolenih, če bi bilo treba. V zadnjem mi je s spremstvom potrpežljivo pomagal Tini

Skoraj v šprintu

naju je dva kilometra pred ciljem prehitela Mony (podobno kot zajc krog ali dva pred tem), potem pa sva za zadnji častni kilometer dobila še Mojčino kolesarsko spremstvo...
UHKA jih 10 v enmu dnevu
Cel teden sem doma gledal pokale in pričakoval, da se jih bom včeraj dokončno znebil. Pa nisem imel te sreče

Nepričakovana kruglica za tretje mesto, ki bi si jo zaslužila vsaj še sawyer ali kekec za njunih 10.(ali pa moji favoriti bojč, Radolca, Kristi, iomejc, bajs...) Čestitke seveda predvsem neverjetnima dekletoma, Mony in Aishi (pa Zmaji za tretje in pokale

)

, pa tokrat nepremagljivem zajcu (novi kralj ovala

) in seveda "sam en jih je hitrej" Jožu (ne morem se znebit občutka, da sem tudi sam prispeval k včerajšnjem razpletu, ko sem ti pred štartom na roko napisal številko 2

)
Hvala vsem za udeležbo in dobro karmo, čestitke za dosežke
![gt-happyup [smilie=gt-happyup.gif]](./images/smilies/gt-happyup.gif)
Rezultati bodo v kratkem, ko poiščem zapisnike

Recesija je stanje duha.