Vitezi Dobrega Teka • Poglej temo - A jih uhka 10 v enem dnevu? Bled, 25.6.2009

A jih uhka 10 v enem dnevu? Bled, 25.6.2009

Forum za vtise, popise, poročila in vse prigode, ki so se zgodile na prireditvah, ki smo se jih udeležili...

A jih uhka 10 v enem dnevu? Bled, 25.6.2009

OdgovorNapisal/-a Joža » Če 25 jun, 2009 18:17

Pa vendarle jih (še vedno) UHKA :!: Pa čeprav sem po sedmem krogu že ugasnil štoparico in resno nameraval zaključit vse skupaj...

Drugi so očitno imeli malo manj problemov, zato najprej čestitam obema dekletoma, ki sta tako suvereno opravili z 10-ko notworthy.gif

Inu, seveda, Zajcu, ki je 10 krogov obrnil pod 4 urami in 30 minutami. Tukaj tudi lahko rečem samo: ''Kapo dol :!: '' (To je bil sicer potiho tudi moj cilj, ki pa bo očitno moral še kakšno leto počakati :( ).

Pa še ostalim trem (Rollback, Sawyer in kekec), ki se tudi niste dali. Svaka čast :!:

Izpostavil bi pa še vso viteško srenjo nasploh. Skupaj s simpatizerji nam je, če sem štel pravilno, uspelo danes obrnit 188 peš krogov, pa še nekaj na rolerjih in biciklih. Faktor prirasta glede na lansko leto je ene 2,4, kar pomeni, da se bomo drugo leto, če bo isti, približali 500 komadom... No, ampak, kaj sploh blebetam. Itak jih na nočni 10-ki v malo več kot eni uri naredimo dobrih 2000 :D
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Rollback » Pe 26 jun, 2009 9:21

Med včerajšnjo vožnjo na Bled sem presenečeno ugotavljal, da letos na ovalu tekaškega kroga še nisem naredil. Še dodaten razlog torej, da z desetko nadoknadim zamujeno. Vseeno, na tole 10ko sem bil mentalno naštelan že mesece...Kar se mora, ni težko :D

V družbi je fajn laufat. Slab ducat nas je blo že ob 6h na štartu. Pa še vreme se je naredilo, zrak je bil svež. Prvi štirje krogi so minili kot bi mignil. Na progi ni bilo gužve, le par račjih družinic in nekaj Japoncev, zato smo lahko tekli v skupinah in debatirali...
V petem krogu smo bili že raztreseni po celem ovalu; mimogrede sem zapažal zmeraj nove face tudi okrog okrepčevalnice. Polovico smo skupaj z Mony in Sawyerjem zaokrožili skupaj - dotlej sem uspel ohraniti dobro razploženje. Na postaji se pogoltnil koktejl župe, vode, kokakole in pira in se sam znašel v šestem ovalu. Utrujenost me je začela tiščati k tlom, posamezni detajli kroga pa so mi začeli presedati - cestni zavoji v Zaki, oster pesek po Vilo, vedno bolj strm vzpon pri kopališču... zicon_rambo.gif
V sedmem sem dobil Joža na pete, naprej pa sem ga poskušal držat, ker je v dvoje lažje. Pa še obvoz mimo Riklija mi je pokazal, kar se je izkazalo za bolj humano izbiro proge v zadnjih krogih. Kot po naključju sam za spremstvo v naslednjih dveh dobil iomejca. Sedaj so ble čakre res že odprte 5badair.gif , podlaga pa vedno bolj trda..Tulež v startno ciljnem prostoru mi je v zadnjih krogih res zbrisal trpeči izraz z obraza 5obsessed.gif

Renata kot časomerilka in Tedi kot šef okrepčevalnice sta skupaj z ostalimi opravila odlično delo. Pa še neverjetna udeležba, o kteri je pisal že Joža - prihajati v cilj je bilo vsakič znova vznemirljivo in ganljivo. Tinči me je dodatno pobodrila pred zadnjim krogom, ko sem odvrgel Feelmaxe in zaokrožil zgodbo bos. Zdaj bi prišel v cilj tudi po kolenih, če bi bilo treba. V zadnjem mi je s spremstvom potrpežljivo pomagal Tini :thumleft: Skoraj v šprintu :shock: naju je dva kilometra pred ciljem prehitela Mony (podobno kot zajc krog ali dva pred tem), potem pa sva za zadnji častni kilometer dobila še Mojčino kolesarsko spremstvo...UHKA jih 10 v enmu dnevu :!:

Cel teden sem doma gledal pokale in pričakoval, da se jih bom včeraj dokončno znebil. Pa nisem imel te sreče :wink: Nepričakovana kruglica za tretje mesto, ki bi si jo zaslužila vsaj še sawyer ali kekec za njunih 10.(ali pa moji favoriti bojč, Radolca, Kristi, iomejc, bajs...) Čestitke seveda predvsem neverjetnima dekletoma, Mony in Aishi (pa Zmaji za tretje in pokale :D ) notworthy.gif , pa tokrat nepremagljivem zajcu (novi kralj ovala notworthy.gif :D ) in seveda "sam en jih je hitrej" Jožu (ne morem se znebit občutka, da sem tudi sam prispeval k včerajšnjem razpletu, ko sem ti pred štartom na roko napisal številko 2 :lol: )

Hvala vsem za udeležbo in dobro karmo, čestitke za dosežke [smilie=gt-happyup.gif] Rezultati bodo v kratkem, ko poiščem zapisnike :D
Recesija je stanje duha.
Uporabniški avatar
Rollback
Skrbnik
Skrbnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a iomejc » Pe 26 jun, 2009 10:34

Rollback je napisal/-a:Renata kot časomerilka in Tedi kot šef okrepčevalnice sta skupaj z ostalimi opravila odlično delo.

Brez omenjenih in brez ostalih zagotovo zadeva ne bi uspela, tako kot je :!: notworthy.gif

Ja, zares super prireditev.
Mogoče mi je danes malo žal, da nisem naredil še tiste 3 kroge, vendar sem se že pred tem odločil, da odlaufam en maraton (7 krogov). Zardi tega mi je po sedmem krogu zmanjkalo motivacije in posledično tudi energije. Kljub vsemu sem zadovoljen s časom, ki je bil pod 3:30 :D
Prvi krog sva zelo na izi ob debati odtekla s Puhkotom. Nadeljeval sem nato sam v upanju, da kakšnega ujamem in da bo malo bolj zanimivo.... pa nisem imel te sreče :? Štiri kroge sem nato tekel sam z iPod-om, ki sem se ga proti koncu že tudi malo naveličal.
V šestem in sedmem krogu pa sva skupaj trpela z Rollbackom, ki je na veliko pucal čakre :lol: :lol: Hvala Rollback, res sem se nasmejal, sploh ko sem gledal face sprehajalcev, ki so poslušali tvoje pucanje :lol:
Dam pa pred tabo kapo dol - si bil kar hitro že čisto na psu, pa kljub temu zbrcal do konca notworthy.gif [smilie=superkewl.gif] ... in še to v papučah, katerim vi pravite tekaški copati :twisted: Takih je malo :!:

Podelitev in analizo žal preskočil :cry: ; gazda je rekel, da bo treba domov 5baby.gif

Danes presenetljivo dober - brez kakršnih koli bolečin v nogah in sploh nobene utrujenosti :roll: ... res pa, da sem šel malo pred deseto že spat.
Edina posledica, ki jo čutim, je nastala zaradi nenošenja gat pod pajkicami :evil: Še dobro, da imamo full enih kremc doma za v te namene :wink: Ampak peče pa ko hudič :evil:

Drugo leto se vidimo [smilie=pdt_aliboronz_17.gif]
iomejc
Ultramaratonec
Ultramaratonec

OdgovorNapisal/-a Tedi » Pe 26 jun, 2009 11:39

Letos se udeležil malce drugače :D
Vloga suporta na štantu mi je popolnoma ustrezala, sicer so me ene parkrat zasrbel podplati, odnesel sem pa jo z enim krogom hitre hoje :wink:

Seveda v spremstvu cele družinice [smilie=battingeyes.gif] [smilie=boggl3y3dummy-ani.gif]

Drugače ste pa fenomenalni vsi, ki ste tekli, kolesarili, rolali in plavali. Navijači pa itak samo najbolj [smilie=gt-happyup.gif]

Hvala za družbo in se kmalu spet vidimo 8)
Uporabniški avatar
Tedi
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Maya » Pe 26 jun, 2009 15:00

Včeraj nas je blo na kupu Vitezov in Vitezinj ter naših simpatizerjev kot že dolgo ne, res prou fajn vas je blo videt in kašno rečt.
Pestro dogajanje je blo pa na vseh koncih, na progi, okrepčevalnci in na analizi.
Krogi so padal kot za stavo, največ tekaških, pa tud takih peš, kolesarskih in na rolerjih, pa seveda tud vodnih :-).
Vreme kot naročeno, čeprav vsaj v začetku pravo nasprotje lanskemu letu, ko je bla že ob 7ih zjutrej neznosna vročina.
Dobr ste se boril vsi po vrst :!:
Until the next time :wink:
Uporabniški avatar
Maya
Maratonec
Maratonec

Kraj: Lesce

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 26 jun, 2009 16:49

Tole sem še pozabil napisat:

Nagrada za 2. mesto so bile med drugim tudi ene Adidas črne ogrevalne hlače. So mi sicer za silo prav in bi se dale čisto v redu ponucat, vendar pa sumim, da donacija nagrade ni bila prostovoljna in morda danes kdo brez veze objokuje bolečo izgubo...

Kakorkoli, pozabljivca obveščam, da so gate zaenkrat na varnem in ga čakajo pri Jožu. Moratorij na uporabo je 14 dni. Če se v tem času ne oglasi, se šteje, da so zamenjale lastnika :wink:
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Rollback » Pe 26 jun, 2009 17:33

Še rezultati, če koga zanimajo :wink: :D Če ugotovite kašno napako, pribeležite :arrow:

Med vnašanjem sem ugotovil, da je bilo narejenih par odličnih rezultatov v vseh konkurencah in razdaljah. Respect notworthy.gif [smilie=gt-happyup.gif]

MOŠKI

ŽENSKE

btw, tud fotkeso že gor, mislim, da Iggyjeve in Mayine :wink:
Recesija je stanje duha.
Uporabniški avatar
Rollback
Skrbnik
Skrbnik

OdgovorNapisal/-a Iggy » Pe 26 jun, 2009 18:13

Rollback je napisal/-a:Še rezultati, če koga zanimajo :wink: :D Če ugotovite kašno napako, pribeležite :arrow:

Med vnašanjem sem ugotovil, da je bilo narejenih par odličnih rezultatov v vseh konkurencah in razdaljah. Respect notworthy.gif [smilie=gt-happyup.gif]

MOŠKI

ŽENSKE

btw, tud fotkeso že gor, mislim, da Iggyjeve in Mayine :wink:

Čestitke vsem udeležencem, od tistih, ki so naredili 1 krog pa do tistih,, ki so se zavrteli po Ovalu 10x. Meni je zdravstveno stanje onemogočalo sodelovanje, obljuba pa ostaja. Do konca leta 2009 jih bi padlo 10 v enem dnevu!

Kot je napisal že Rollback, slike so že na volju, le še urediti jih bo treba, ker so trenutno gor od dveh avtorjev.
Uporabniški avatar
Iggy
Ultramaratonec
Ultramaratonec

Kraj: Šenčur

OdgovorNapisal/-a Bajs » Pe 26 jun, 2009 19:16

joža hlače znajo bit moje
ker jz ene take pogrešam
od četrtka :oops: :roll: :roll:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bajs
Maratonec
Maratonec

Kraj: Šenčur

OdgovorNapisal/-a zajc » Pe 26 jun, 2009 20:13

Moje poročilo lahko najdete na
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=11943

Še enkrat se vam zahvaljujem za odlično družbo. Bilo je super!
Uporabniški avatar
zajc
Član
Član

OdgovorNapisal/-a aisha » Pe 26 jun, 2009 20:40

pa še par besedic z moje strani ... res je bilo lepooooo, pa sej na Bledu je vedno :flower:

super družba, super spodbuda pri zadnjih krogih hello2.gif - hvala vsem, prijetna "proga" za tek, skratka še vedno prepolna vtisov in adrenalina, ...

drugo leto spet :) , mogoče še kakšen krogec več :wink: , .... ni kaj vitezi in vitezinje prijetno je bilo v vaši družbi :D

.... in vidimo se na nočni desetki happy7.gif
aisha
Član
Član

OdgovorNapisal/-a bojč » Pe 26 jun, 2009 21:02

Prelep prazničen dan, v prijetni družbi, kaj češ lepšega :?: SUPER zadeva (sicer, kaj pa ni super, česar se Vitezi lotjo :shock: ), glede na to da sem šel od doma z mislijo na dva tri kroge, pa jih je potem ratal za cel (skoraj cel) maraton - nimam pripomb.

Šokiralo pa me je dejsto da je kar 6 oziroma pol tekačev ki so štartali ob 6-tih, 10x zašpililo klobaso okrog jezera, še posebej ženski del ekipe KAPO DOL. BRAVO

Seveda pa takih uspehov tudi pod razno ne bi bilo , če ne bi tako izvrstno delovala okrepčevalnica z Renato in Tedi-jem ter ostalimi :wink:

Najstnik, ki je za prvi počitniški dan vstal pred 5-to zjutraj, se navdušuje nad kriki prihodovv v cilj, huronskim navijanjem skratka stvar se mu dopada in že teži da gre laufat nočno desetko (letos neprijavljen, drugo leto pa vprašanje kakšne volje bo :?: )

Nočna pohodnica pa je tudi mnenja, da stvari ki se je lotite, dosledno in z odliko speljete do konca :wink:

Hvala vsem za prelep prazničen dan Bojan :D

btw: včeraj sem malo tekel tudi s pogledom na soboto(jutri), ko nas čaka nov podvig sicer kolesarski (če vam zaupam namen in dolžino trase se bojim da me bo kdo prijavil na socialno službo zaradi maltretiranja družinskih članov)
Adijo :P
Uporabniški avatar
bojč
Maratonec
Maratonec

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 26 jun, 2009 22:18

Bajs je napisal/-a:joža hlače znajo bit moje
ker jz ene take pogrešam
od četrtka :oops: :roll: :roll:

Če se mudi, lahko dobiš drug teden en dan v Kranju (lahko pustim tudi pri Rollbacku, kjer se moram itak en dan zglasit).
Če drugega ne, jih bom pa imel v avtu, pa se vidmo, ko se vidmo.
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a kekec » So 27 jun, 2009 9:02

Je bvo tok fajn,da bl skor bt neb mogl.
In zdaj bo na vrsti nočna desetka.
Jaz pa pojdem(tečem)in zasejem
dobro voljo pri ljudeh
Uporabniški avatar
kekec
Rekreativc
Rekreativc

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Zvezda » Ne 28 jun, 2009 10:51

Res je, spet se je fajn dogajal na ovalu :D
Ko sem se ob 9ih prkazal z biciklom sem bil prijetno presenečen kolk se vas je že nabralo na kupu pred mano. Še bolj pa sem :shock: pogledal, ko mi je Renata na nogo napisala številko 37.
Ker me že nekaj časa heca desna tetiva, sem se namesto tekanja odloču za kolesarjenje okrog jezera. V planu je bilo seveda vsaj 10 krogov in vsaj 5 od tega pod eno uro. Po prvem krogu se mi je zdel da ne bo šlo po planu, a sva z Bossom naslednja dva letela skor do daske :roll: naslednja dva pa na škrge še solo, tko da mi je na koncu ratal spravt prvih 5 pod eno uro :P Po pavzi pa še druga polovica, v kateri sem 3 spet odpeljal na polno, ker sem lovil Tinija in RollBacka, ki je bil v zadnjem krogu. Mi je pa predvsem tisti vzpon proti štartu 10ke, ki je bil iz kroga v krog daljši in strmejši :oops:, pobral precej moči, zato je bil 10 krog mal bl na izi. Ker pa je Tini že 14 dni govoril o ducatu na Bledu in ker je bla v zadnjem krogu še Aisha, sem se odpeljal še enega mal daljšega (mimo gadafija do vrhaklanca in mimo ZD in Pub-a nazaj do ovala). Vmes sem 2x počakal na Aisho in Petra, enkrat pa sem pobral še izgubljen kolesarski ključ. Da sem pred tem že zgubil ključe od avta violent1.gif mi je postalo jasno šele, ko sem avto hotel odklenit :roll:
Po 11ih krogih in skor 70ih kilometrih sem mel vsega dost in skok v jezero je bla prava osvežitev. Pa še umil sem se, ker sem bil umazan ko... kolo je še vedno kot bi se vozu po gmajni, ne pa po cesti :?
Pred avtom pa najprej šok, potem pa še skor še 12i krog. Na srečo so ključi ležali ob cesti še pred polovico kroga, zato ducat krogov vendarle ni padel.

Ostalo pa kot ponavadi - polno smeha in dobre volje in seveda dobre pijače in jedače :P

Ps.: tisti mufni so bli pa res zakon, kdo jih je delal :?:
Run Zvezda, run :!:
Uporabniški avatar
Zvezda
Profi
Profi

Naslednja

Vrni se na Kje smo bili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov