Vitezi Dobrega Teka • Poglej temo - Po ovalu bliz' Triglava...

Po ovalu bliz' Triglava...

Norosti in izmišljije, ki jih normalna zdravila ne morejo pozdravit. Še dobro :)

Moderator: Joža

Re: Po ovalu bliz' Triglava...

OdgovorNapisal/-a Klavdij » To 27 jul, 2010 19:41

Renata, tole o "prangerjih" se kar strinjam...ne kar...Zeloooo se strinjam s tabo :!: Res se mi zdi, da je na ovalu zadnje čase res precej svinjarije. In tile koli bi lahko tako dobili dejansko še na funkcionalnosti :wink: Vprašanje, če je arhitekt tudi to imel v glavi pri načrtovanju :wink:

Obrnem pa 1nega :arrow:

1173
Včeraj sem bil pameten. Zato sem hotel spremeniti svet. Danes sem moder. Zato spreminjam sebe.

Šri Činmoj
Uporabniški avatar
Klavdij
Veteran
Veteran

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a Joža » To 27 jul, 2010 21:48

Sam se s prangerji ne obremenjujem več - so že pred kar nekaj časa postali integralen del kulise ovala in bi jih v bistvu ponovno opazil šele, če bi jih odstranili...

Bolj me te dni razburjajo ogrožene vrste na tem mikrokozmosu. Takoj za labodi, ki sem jih omenjal oni dan, so namreč leseni količki v Zaki. Da so bili štirje v težavah že prejšnji teden, ste opatzili drugi, danes sta bila dva spet v boju. Eden je izginil, drugi prilično skrivljen še kljubuje hordam objestnežev, ki, kar je žal razvidno tudi iz vse več postov v tejle rubriki, prevladujejo med trenutnimi blejskimi gosti. Elitni turizem pač, to, za kar smo si na Bledu vendar vedno prizadevali :(

Današnja kroga sem sicer spet zaključil s testiranjem nove ponudbe iz dežele treh src. Tokrat z Balance varianto - LIMETA. Tovrstna voda v primerjavi s tisto od včeraj ponuja pravo harmonijo okusa, saj spominja samo na cet, medtem ko o zocu ni ne duha ne sluha. Resnici na ljubo je treba priznati, da se ta vsaj piti da, ampak kar se mene tiče, se vračam nazaj na dobri stari KRALJEVI VRELEC.

1176
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Joža » Če 29 jul, 2010 7:36

Nekaj sva včeraj pod oč tekala z iOmejcem. Prej pa še 3 čez dan v različnih vlogah.

1181
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 30 jul, 2010 8:35

Ker je očitno tudi iOmejc obupal nad vpisovanjem krogov, pač sam dodajam še tri komade. Dva od tega v dežju - ampak ker se bližajo jesenske dirke, ki utegnejo biti malo bolj mokre, nekaj takšnega treninga ne škodi :D

1184
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a iomejc » Pe 30 jul, 2010 13:07

Joža je napisal/-a:Ker je očitno tudi iOmejc obupal nad vpisovanjem krogov...

A ne, to pa ne :!:

Imam tako gužvo... :evil:

Ja, v sredo je bil res eden boljših tekov :D : 2 norca sta naredila vsak po 2 kroga in potem še popila 2 zaslužena pira (vsak :D ).

Tek je bil pa res dober. Intervali 6x1000 s 500m počitki. Sem sicer mislil, da me bo Joža kar malo lovil, glede na to, da je prej že naredil kar nekaj km-jev.... Pa temu ni bilo tako :oops: Je pokazal, kaj je to surova moč 8)

1186
iomejc
Ultramaratonec
Ultramaratonec

OdgovorNapisal/-a Zupy » Pe 30 jul, 2010 20:33

Še nekaj mojih, tako da ne bo kdo mislil da se počiva 7. :twisted:

1193
Kar nas ne ubije, nas krepi!
Uporabniški avatar
Zupy
Maratonec
Maratonec

Kraj: Ribno

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 30 jul, 2010 20:44

Pa še moji trije, pa prej mi je Katka zaupala, da ima 4 na zalogi (in torej Mrki, ti vpišeš samo svoje :D ), zato si bom vzel moderatorsko pravico in zaokrožil na
1200
hello2.gif hello2.gif hello2.gif
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a mrki » Pe 30 jul, 2010 22:08

Dodajam svojih 12..

1212
mrki
Član
Član

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 30 jul, 2010 22:09

In še kratek rezime najnovejšega dogajanja v luči lestvice... Medtem je za en vmesni rezultat spet zmanjkalo časa - tako hitro pač obračamo :mrgreen:

1 Joža 371 (+55)
2 iOmejc 146 (+23)
3 Renata 97 (+8)
4 Tedi 93 (+17)
5 Zupy 79 (+19)
6 Klavdij 64 (+3)
7 AjaX 61 (+12)
8 perko 54 (+14)
9 Soncek 37 (+8)
10 Maya&Puhko 24 (+7)
11 Mrki 23 (+0)
11 Purgi 23 (+0)
12 ninči 18 (+3)
12 Brontes 18 (+0)
13 G 15 (+0)
13 Porky 15 (+0)
15 Zvezda 12 (+9)
16 dawryn 11 (+5)
17 Andrej 9 (+0)
18 Katka 5 (+4)
19 matjazp 4 (+2)
19 Dari 4 (+2)
19 Nataša&Iggy 4 (+2)
22 Mojca 3 (+0)
22 Rollback 3 (+3)
22 Mirjam&Vizi 3 (+3)
25 tamwad 2 (+0)
26 makedamka 1 (+0)
26 mojči 1 (+1)

Joža ostaja, kar se kroženja tiče, v enem svojem svetu... Še vedno si ni povsem na jasnem, ali je to dobro, ali slabo. Evidenca pa kaže, da je od (vključno)leta 2004 obrnil že več kot 4000 krogov (jubilej je bil v začetku meseca enkrat, a sem ga žal zgrešil - bomo pač čez dve leti enkrat praznovali 5k :D ).

iOmejc se razvija v dostojnega namestnika. To je dokazal tako v tednu Joževe odsotnosti, kakor seveda s svojo konstantnostjo na drugem mestu. Pred Renato si je tako uspel nabrati že skoraj 50 komadov.

Renata je rahlo popustila, vendar ne toliko, da bi jo Tedi prehitel. Čeprav je s svojo 17-ico spisal zgodovino tudi kar se tele lestvice tiče. Kakorkoli - za oba si želim, da bi njun delež v drugi polovici leta ne upadel preveč - jih je le še kakih 800 za oddelat (810, če smo natančni, ampak vsaj za enega z lestvice vem, da jih ima še 10+ na lagerju :D ).

Zupy je močan in se prebija proti vrhu lestvice. V naletu je tudi perko, ki iz tedna v teden dokazuje, da prvih 50 ni bilo naključnih 8) Pred njim sta sicer še Klavdij, ki je v očitni krizi in je v zadnjem mesecu ''oddelal'' samo za vsak pranger po enega, ter Ajax, ki se mu zato ni bati, da bo ob morebitni izgubi mesta v boju s perkom nazadoval po lestvici. Srečna 7-ica je očitno rezervirana zanj :lol:

Mesto v desetirici si je uspela zagotoviti tudi Sonja, ki ji s približno enako hitrostjo sledita Maya&Puhko, ki pa sta vendarle 2 :roll:

Omeniti velja še Zvezdo, ki ga njegov triatlonski program v zadnjem času večkrat zanese na Bled in se je zato uspel prebiti na rob ''prve jakostne'', ter pozdraviti vse novince na lestvici: mojči, MIrjam &Vizija ter seveda g. predsednika - z njegovo pojavitvijo je lestvica prav gotovo še pridobila na svoji kompetentnosti. Zato seveda vabljeni tudi vsi drugi, ki vas na njej še ni, da se tam čimprej pojavite :wink:
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 30 jul, 2010 22:12

Joža je napisal/-a:810, če smo natančni, ampak vsaj za enega z lestvice vem, da jih ima še 10+ na lagerju :D ).

No, med pisanjem se je že oglasil... 1212 torej :D
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a AjaX » Ne 01 avg, 2010 17:17

Hvala Jožu za redni mesečni "update". Le ta me vedno znova opomni, da bo kljub odporu do "mas-turizma" treba zadevo nekoliko resneje vzeti v roke, če želim obdržati "top 10" tudi v jesenskem delu.

Torej, sezona je na višku, vreme je enkrat pretoplo, drugič premrzlo...družinsko dopustniške obveznosti zahtevajo obiske tudi drugih lokaciji (morje, heimat Bohinj, kolesarski izleti po Gornjesavski dolini - podobno kot Klavdij in Renata :wink: ...) tako, da mi je obiskovanje kinča nebeškega kar nekoliko "zadaj ostajalo".

Pred časom sem se nekaj naprdoval okrog stanja na ovalu, smeti, količki, redarji...in hitro ugotovil, da je to slaba karma starega dedca, ki je siten in jezen zjutraj nase :x, popoldne pa na cel svet... in obmolknil. :|

Ampak, včeraj in danes, v jutru hladnem kot britev, sem oddelal dva. V miru in spokoju, brez slabe energije.Ohmmmm... :wink:

Sem pa takole, ko sem "noga pred nogo" ugotovil, kdo je kriv za tisto jutranjo packarijo predvsem pod hoteli in pri hangerjih. Kot je Renata ugotovila, za sranje na dilah so krivi labodi in race (in jim je takoj odpuščeno, ker so....hm...labodi in race :? ).

Za kupe smeti pa je kriv...Joža! :shock:
Samo počasi in brez panike...ne NAŠ Joža, ampak Joža Kozu :!:

A ne potegne? OK, gremo od začetka!

Joža K. je dolga leta vozil viličarja v Verigi. Fejst fant je bil, mislim da doma z Koritnega. Ker je njegov priimek močno spominjal na tisto simpatično rogato žival, smo ga klicali Kozu. Imel je pestro življenje, "pijače, dela in bab" se ni nikoli branil. Zjutrej šiht v ketni, popoldne na pole al pa v gmajno....in tako do svojega...hmmm...štiridesetega leta.
In je šla stara država v franže, od Verige ni ostalo nič, Bato ga ni hotel za šiviljo :cry: ...in je Kozu pristal na zavodu. Garača kot je bil, je kaj kmalu pobasala blejska infrastruktura in Kozu je postal jutranja vest jezera. posebno znan je bil po tem, da je v časih, ko komunalci niso premogli sofisticiranih pihalnih naprav in električnih luna park avtomobilčkov, smeti pobiral kar v svoj BMW 316, rdeče barve. V pakeltregarju je imel vreče in škatle...

Kozu je bil na ovalu, ko so drugi še spali in je opravil svoje delo...ko so drugi še spali...
In skoraj prisegel bi, da je bilo takrat bolje :roll: Vsaj kar se čistoče tiče.

No pa je lepega dne "tisti, ki vse vidi in vse ve, ter so njega nebeška prostranstva" verjetno opazil, da je nesnaga prišla tudi pred nebeška vrata. In je sklenil poklicati Joža Kozla, da počisti nebeške poljane (da bi gor vozil viličarja komej verjamem).

Tako smo ostali brez Kozla...pa naj mu bo tole tudi malo v spomin!

Obrnem na 1214
Če se smeješ, se svet smeji s tabo! Če smrčiš...spiš sam.
Uporabniški avatar
AjaX
Maratonec
Maratonec

Kraj: Hraše

OdgovorNapisal/-a Tedi » To 03 avg, 2010 5:58

Počasi obračam ....
1216
Uporabniški avatar
Tedi
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Joža » To 03 avg, 2010 9:28

Tedi je napisal/-a:Počasi obračam ....

Te dni nam gre zgleda vsem bolj počasi :(
1218
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a iomejc » To 03 avg, 2010 21:00

Joža je napisal/-a:Te dni nam gre zgleda vsem bolj počasi :(

Pa le ni šlo tako počasi :D
Poleg tega sva pa bila nagrajena še s čudovito dvojno mavrico :D :D

1220
iomejc
Ultramaratonec
Ultramaratonec

OdgovorNapisal/-a Joža » To 03 avg, 2010 21:15

iomejc je napisal/-a:Pa le ni šlo tako počasi :D

Ja, sploh ta zadn krog je kar letelo, glede na to, da sploh nisem imel namena prav hitro teč... Se je res med tekom fino ohladilo in so bile razmere iz kroga v krog boljše. Pa še ''tisti, ki vse vidi in vse ve itd.'' je ocenil, da ni potrebe, da me še dodatno namoči in je tik pred tekom fino očistil progo, potem pa z novo pošiljko počakal ravno toliko, da sem se spet spravil v avto :D

1223
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Malo čez les

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost